I fyre, det er den mest fantastiske dag i historien om evigt bedst nu. For en uge siden sneede det i Georgien, og nu er det 70 grader og perfekt uden en sky på himlen. Kom frokosttid, jeg vil krænke adskillige en mode -retningslinje ved at bære hvide og flip flops længe før påsken, mens jeg sidder på et tæppe på University of Georgia’s bladcampus og spiser en madpakke. Jeg vil have en picnic med mig selv og min bærbare computer, så det vil være som alle jer sammen med mig, ikke?

Okay, så underlig ved at arbejde hjemme til side, dette er vejret, der får mig til at ønske at sætte på mine bedste forårskøb hidtil og finde noget græs. Jeg hader typisk udendørs, men i et par dyrebare uger, før Georgiens varme bliver undertrykkende og uudnyttelig, kan jeg ikke hjælpe med at glæde mig over den skinnende garanti for en ny sæson. Det eneste, der kunne gøre det bedre, ville være at have Jimmy Choo Cecile -vævet taske ved min side.

At bringe denne taske til en picnic er sandsynligvis ikke den klogeste beslutning, medmindre du er meget omhyggelig med at holde den på tæppet og langt fra maden, men jeg har aldrig været så god af en beslutningstager (eller særlig omhyggelig), så Jeg ville sandsynligvis gøre det på et øjeblik. Og med den kurv, der efterligner hvidt vævet læder og overvægt af skinnende guldhardware, skrig denne taske efter sin tur i solen-direkte belysning er, hvor denne taske vil se bedst ud.

Misforstå mig ikke, denne taske ville også være en mester under syntetisk lys, men når en taske afgiver et så klart bud, der skal parres med de lyse farver i foråret og sommeren, kan jeg ikke undgå at håbe, at den bliver ved Mindst et par øjeblikke udenfor med en hurtig ejer, der vil sørge for, at posen forbliver uudnyttet af de ubehagelige realiteter i udendørs levevis. Nu, hvis du vil undskylde mig, er jeg nødt til at finde mit picnic -tæppe. Køb via Net-A-Porter for $ 1495.