Før små tasker var det, jeg for det meste bar større poser som totes eller satchels, fyldte dem til randen med ting, jeg havde brug for, men også ekstramaterede, gjorde jeg virkelig ikke (som magasiner, 4 forskellige snackmuligheder og 5 chapsticks). Selvom jeg har strømlinet, hvad jeg bærer dag til dag, ikke kun for at få små tasker til at fungere for mig, men også for at begrænse mængden af ​​unødvendige jeg tote omkring dag til dag, er der en ting, jeg savner ved større poser: lommerne.

Tilbage, da en Louis Vuitton Neverfull var min valgte taske, brugte jeg den indre lomme til at huse de ting, jeg ikke ønskede at strejfe rundt i min taske som et pulverkompakt, Chapstick, Lip Gloss, Hairbands og andre appel -godbidder. Mine andre tasker havde lignende muligheder med hensyn til interne lommer, og det var først, før jeg begyndte at bære mindre poser, at jeg følte behovet for at have en kosmetikkasse.

Da jeg rutinemæssigt begyndte at bære mine hurtige tasker, brugte jeg en Vera Bradley -mellemstore kosmetikkasse for at holde mig organiseret, men i betragtning af at nedbrydning yderligere, har jeg kæmpet for at finde den bedste størrelse kosmetikkasse. Derefter kom en gave med et køb, jeg foretog fra L’Occiatane, og jeg har slået rundt om mine toiletartikler i den nævnte lille pose (set i det fremhævede billede) lige siden.

På nuværende tidspunkt er posen beskidt og slidt, og når jeg når ind i min chapstick eller en tums, prøver jeg ikke at trække posen helt ud af min taske. Selv de malede små klistermærker på ydersiden er for det meste skrællet af, og jeg ved, at jeg har brug for et nyt hjem til min kosmetik, men størrelsen på den pose, jeg bruger i øjeblikket, er tilfældigvis bare perfekt. Det fungerer i hver taske, som jeg bruger – fra min Gucci Marmont og Chloé trak til min Saint Laurent Nano Sac de Jour og min nyligt erhvervede Louis Vuitton Multi Pochette, posen overgår let fra taske til taske.

Jeg har været på udkig efter en ny toiletartikler i små størrelser, og indtil videre er den eneste solide mulighed, jeg har fundet, denne af Prada. Hvad med dig? Har du et dedikeret sted til dine læbestifter og sådan?