Fotokredit: Jeffrey Westbrook til Harper’s Bazaar

Jeg åbnede min indbakke i morges for at finde en underligt lokkende e -mail om Smurfette iført designertilbehør i ny udgave af Harper’s Bazaar. For det første havde jeg ingen idé om, at Smurfs -filmbilledet kom ud, og for det andet finder jeg det humoristisk at se Smurfette posere med high end designervarer. På en eller anden måde trækker denne lille blå fiktive karakter imidlertid ud og bærer tilbehør på en temmelig moderigtigt komisk måde.

Fra Marc Jacobs til Louis Vuitton til Dolce & Gabbana, Smurfette rammer siderne af Harper’s Fete in Accessories, som enhver ikke-fiktiv kvinde ønsker.

Smurfs -førende dame endte med at få en betydelig funktion i et ønsket modemagasin, som vil efterlade nogle menneskelige figurer føles lidt bitter. Men med den bedste styling gør Smurfette de designere, hun sportslige. Jeg kan især godt lide hendes Louis Vuitton-look, mest fordi posen kun er tilgængelig ved specielt køb, og jeg føler et skær af misundelse over et objekt, som en storhovedet blue-skabelse har.

Se historien på Harper’s Fete online her. Denne udgave af Harpers Fete vil ramme stande den 12. juli med Anne Hathaway på forsiden, sørg for at hente din kopi!

Hvilket udseende elsker du fra Smurfette, Mad for Marc eller Dancing on Dolce eller Prancing i Vuitton?