Der er ingen fejl, hvor stjerneknusning ligger denne uge, men vi er sandsynligvis meget mere at tænke på et par nye stilarter, der Har kun for nylig slået celeb -interesse. En af disse stilarter er Alexander Wang Attica -tasken, såvel som den anden er en boxy bit hemmelig taske, som vi ikke kan identificere. Heldigvis kan vi altid være afhængige af vores fantastiske, meget avancerede besøgende for en assist.

Chrissy Teigen
Chloé Drew tegnebog
$ 595 ved hjælp af Neiman Marcus
Chrissy Teigen bragte for nylig denne yndig Bicolor Chloé budgettet, mens han var ude på byen med sin hubs John Legend i NYC. Damer, det kan være tid til at grave dine sweatshirt kjoler ud af bagsiden af ​​dit skab, hvis du ikke allerede har gjort det.

Jennifer Aniston
Chanel traditionel klap taske
$ 2.981 ved hjælp af Vestiaire Collective
Her er Jennifer Aniston lidt ved at købe med Justin Theroux i NYC. Hun har medbragt en traditionel sort Chanel traditionel klappose.

Kate Bosworth
Alexander Wang Attica Bag
$ 850 ved hjælp af Net-A-Porter
Kate Bosworth blev for nylig identificeret og forlod sit NYC -hotel med en ny sort læder Alexander Wang Attica -taske. Vi er temmelig delvis i denne stil omkring PB -kontoret, såvel som Amanda inkluderede det endda i hendes personlige efterår 2016 Fashion Desire List.

Lisa Vanderpump
Chanel Kid Bag
$ 4.688 ved hjælp af Vestiaire Collective
Lisa Vanderpump bragte denne fantastiske lyserøde metalliske Chanel Kid Bag (og det nye rollebesætningsmedlem Dorit Kemsley) til Kyle Richards ‘parti. Ud over at se, forekommer det bare at matche den gigantiske container af roser, hun bare opstår for at bære!

Lorde
Chloé Drew Bag
$ 2.090 ved hjælp af Saks
Lorde har været Chloé -fan i nogen tid; Faktisk er jeg ikke sikker på, at vi virkelig har set hende bringe noget andet. Hun bragte lige for nylig denne småsten sorte læder Chloé Drew taske under en tur med gode venner til Waverly Inn. Vi forstår, at hun har et par Drews i sit pungarsenal.

Lucy Liu
GOard St. Louis Tote
Her er Lucy Liu, hvilket efterlader et optræden på yderligere med et spædbarn Blue GoYard St. Louis bære med skræddersyede motiver.

Lupita Nyong’o
De punge, som Lupita har bragt på denne presseudflugt, har alle været ganske top-notch, men vi ser ikke ud til at ID denne boxy sorte top management, som hun lige for nylig har bragt til en optræden på Colbert. Kan nogen form for dig id denne? Vi er ret stump.

Melanie Griffith
Louis Vuitton Eva Clutch
775 $ ved hjælp af Louis Vuitton
PAPS identificerede Melanie Griffith og greb kaffe på Alfred i LA, mens han bringer en Dainy Louis Vuitton Eva -kobling. Melanie er åbenlyst en rutine på den latterligt fremtrædende CBS-proceduremæssige Hawaii Five-O.