traditionelt, når jeg tænker på Bottega Veneta, tænker jeg på to typer poser: arbejdsposer og aftenposer. Det er ikke at sige, at mærket ikke længe har lavet masser af afslappede muligheder, selvfølgelig, men Bottegas målkunde har altid været en kvinde med et sted at være, hvad enten det er kontoret eller en uhyggelig begivenhed. Da modebranchen er begyndt at blive et meget mere afslappet sted, er mærket dog begyndt at følge efter på små måder, hvoraf nogle vises på det nye Bottega Veneta Resort 2019 Lookbook.

Bottega Veneta har gennemgået dette subtile skift i et par sæsoner nu, som har en masse især involveret brugen af ​​lysere farver, ofte i multipla på en enkelt taske. Mærkets Intrecciato -læder egner sig til det pænt, og du vil se masser af det i denne samling. (Hvis du ængstelige Bottega muligvis kommer for langt fra dens underskrifter, skal du ikke – ændringerne er subtile, og poserne er umiskendeligt bv.)

I denne særlige lineup er poserne struktureret lidt mere tilfældigt, som du måske kan bruges til fra Bottega. Mærket har haft en tendens til tophåndtag, totes og koblinger i fortiden, men Lookbook inkluderer masser af små crossbody -tasker samt nogle store fanny -pakker. Tjek alle poserne fra lookbook nedenfor.