Kære Millie,

Jeg har nogle venner, der fejrer deres børns halve fødselsdage, og nogle af dem har endda fotoshoots og kager. Dagen kom og gik for dig, ingen stor fest, men det betyder ikke, at jeg ikke bemærkede det i mit hoved og tænkte, hvor vanvittigt liv er, at du sad mellem dine første og andet fødselsdage. Mens jeg siger, at jeg husker, at du var lille, gør jeg det også. Det hele er en slags sløring, og nu er denne meget uafhængige og aktive version af dig alt, hvad jeg virkelig ved. Din personlighed er fortsat, hvad det altid har været: stædig, stærk, afslappet og uafhængig. Og det bliver kun mere tydeligt.

Du vil være udenfor hele dagen, hver dag. Varmen i Florida har ramt den utålelige fase, hvor selv hvis vi er ude kl. 8, sveder jeg voldsomt (og jeg sveder ikke rigtig!). Du er ligeglad, og det er alt hvad du vil gøre. I løbet af dagen løber du til bagdøren og siger ”side! Side!” tigger om at gå ud. Når jeg kører forbi parken og ikke stopper, som du på en eller anden måde er i stand til at bemærke, græder du ukontrolleret. Helt ærligt græder du sjældent, og første gang dette skete, troede jeg, at noget var alvorligt galt med dig, ligesom din finger var klemt i dit bilsæde. Jeg trak mig hen og kom ud for at tjekke dig, kun for at indse, at det forstyrrede dig på det dybeste niveau, som jeg turde køre forbi parken og ikke stoppe for dig at komme ud og lege. Svingningen er stadig din favorit, men du har ingen bekymring for at gøre dig op til de store børneslides. Du ønsker for det meste at droppe pinde og andre ting ned ad glidet og derefter enten gå dig ned ad glidet eller klatre ned ad spillet. Du vil også klatre på træer.

Du har ingen bekymring for vand, som er både stor og skræmmende, især at bo et sted som South Florida. Vi er lige begyndt at svømmeundervisning med dig (senere end jeg oprindeligt ville), og du elsker det indtil videre! Jeg regnede med, at du ville – du er besat af bade og poolen. Jeg gik frem og tilbage om, hvilken slags lektioner jeg ville have til dig og afviklede med noget mere traditionelt. Alle griner af mig og din far, fordi vi var konkurrencedygtige svømmere – du ville tro, at vi ville lære dig at svømme selv. Men det er meget lettere at have en anden til at gøre de dele, hvor jeg uundgåeligt ville være for let på dig. Vi er nødt til at blive inde og se derfra, og den barriere var allerede nok til at få mig til at få mig praktisk talt ud – jeg troede ikke, at jeg ville være denne mor, men her er jeg. Du er dog fine. Ingen tårer, klarer sig godt og får mig altid til at grine, fordi jeg forventer ting, der simpelthen ikke vil ske med dig. Du er stædig og viljestyret personlighedsshow i dine svømmeundervisning, fordi du viser nul bekymring for vandet og ikke følger instruktionerne på din instruktør meget godt nogle gange. Du falder af siden af ​​væggen, når du skal holde fast og synke ned i bunden af ​​poolen og derefter prøve at svømme til din lærer. Når hun får dig op, tror jeg altid, at du græder, men du griner. Det er sjovt og skræmmende, hvor komfortabel du er i vandet, og det viser, hvor stærk din personlighed er at gøre, hvad du vil, når du vil, selv i nye, ukontrollerede territorier som poolen.

Du har talt så meget mere, og dine ord er fortsat for det meste dyr og tilfældige, ikke-virkelig- “brugbare” ord. Du beder ikke om mad eller specifikke ting, du fortæller mig bare om fugle, regn, babyer og skildpadder. Når der er nogen form for dyr, som vi har lært dig knurrer, brøler du det højeste brøl nogensinde. På historietid, når de læser “Brown Bear”, skræmmer din bjørn de andre børn. Det er sød og morsom. Du har en blanding af både engelske og tyske ord, hvilket gør din far så stolt (du skiftede fra at kalde ham Dada til Daddddddyyyy). Du begyndte også at kalde mig mor-mor, og det får mit hjerte til at smelte så hårdt, at jeg vil gøre, hvad du vil i det øjeblik!

Du er ikke den koseste baby, men når du står op om morgenen, er den første ting, du gør, kommet til vores seng for at sygeplejerske og derefter tilbringe tid med os. Du elsker at pege på mine øjne, næse, mund, hoved og ører. Derefter fortsætter du med at gøre det samme med din far for at vække ham. Vores seng er et af dine yndlingssteder, og du løber der før din lur, efter din lur og også før sengetid. Jeg elsker at du føler dig så sikker og trøstet i vores hus og værelse, og det er blevet nogle af mine foretrukne tider på dagen at prøve at få dig stadig nok til at kæle med dig i sengen.

De sidste to måneder har været lidt vanvittige, og pr. Sædvanligt holder du os på tæerne. Vi tilbragte tre dage i den medicinske facilitet, fordi lægerne troede, at du muligvis havde anfald. Alt tjekket ud okay, og det var en følelse af sådan lettelse for os – og du, mit fjollede barn, pr. Sædvanligt mindede mig om, at enhver situation er det, vi gør af det. Du fik den medicinske facilitet til at føle dig som en ferie, glad for at møde nye mennesker og udforske hallerne, da du ikke blev tilsluttet skærme. Vi spillede i legerummet og tog dig rundt i en vogn, som du tHought var den sejeste ting nogensinde. Jeg bliver igen mindet med ethvert sundhedsspørgsmål, som du i sidste ende har stået over for, hvor heldige vi har været, og så mange andre er det ikke. Jeg arbejder stadig på at finde en måde at give tilbage, der er mere meningsfuld end hvad vi har gjort i fortiden, og jeg tror, ​​jeg kan komme med noget på grund af denne platform og lover dig og alle, som jeg vil.

Jeg er sikker på, at jeg mangler så meget om dig i disse breve. Der er så mange små ting, der gør dig, dig. Vi prøver stadig begge vores bedste for at jonglere med arbejdet og det personlige liv for at være sikker på at bruge så meget tid som muligt med dig, mens vi også får vores arbejde gjort. Vi elsker det job og samfund, som vi har bygget, og det får os til at føle os så glade for at vide, at vi er i stand til at sørge for dig og vores lille familie (og team!). Men de fleste dage vil vi bare læne os tilbage og lege med dig og se dig opdage og udforske. Dagene går undertiden langsomt, men tiden går så hurtigt, og vi vil ikke gå glip af. At se dig lære noget nyt, som sker dagligt, gør mig så glad for, at jeg ikke engang kan diskutere det til dig. Jeg er så stolt af det lille menneske, du bliver. Du er kærlig og tålmodig med alle mennesker og nysgerrige og venlige. Hver eneste dag vågner jeg op og ser frem til at få dig ud af sengen, bringe dig ind i vores seng for at snuble og fortælle historier og tilbringe dagen med dig.

Jeg elsker dig virkelig mere, end jeg vidste var mulig.

Elsker,

Mor