Jeg er bestemt en Lanvin -fan. Sagen ved det er imidlertid, at selvom jeg kan lide Lanvin -håndtasker, går jeg ikke nødvendigvis altid ud og leder efter en ny Lanvin -taske. Den fremragende ting er, at de altid ser ud til at finde mig. Når jeg mindst forventer det, vises en vidunderlig taske såvel som tager vejret væk.

Dette er i det væsentlige, hvad der skete, da jeg stødte på Lanvin Pouchette Python Little Shoulder Pose. Ganske vist var den allerførste ting, der fangede mit øje, den flerfarvede pompom. Faktisk bragte pompom et smil såvel som induceret lidt af en fnise. Jeg har ikke set en pompom så længe som jeg virkelig kunne lide det sjove såvel som at drille håndtere det ellers gymnasium-esque-vare. Men det er kun et element; Denne taske er så meget mere.

Efter at jeg flyttede passerede min pompom intriger, opdagede jeg mig selv fikseret på det blå skinnende Python -materiale. Dette materiale klemmer formen på den lille skuldertaske så fuldstændigt, at det ser ud til, at de faktisk blev produceret hinanden. Jeg har nævnt det før, men jeg er altid lidt på vagt over for store tasker, der er konstrueret af Python -hud, jeg vil aldrig have, at Python skal se så godt flassende ud eller som om den bare blev slået på posen. Dette er overhovedet ikke en bekymring, som jeg har med denne taske.

Tasken har en skulderrem med hvid kædeledender, en fold-over-klap såvel som en pressestudbelægning. For at være ærlig er jeg ikke rigtig fan af den hvide kædeled slutter, de virker lidt plastik for mig, men det kan være noget, jeg kan komme over. Det er de saftige blues såvel som miljøvenlige omkring posen, der gør de mindste irritationsmuligheder værd at se over. Denne taske ville være så sød med specifik påklædning, mens den er helt elegant med andre. Såvel som når igen, som de fleste Lanvin -tasker, er dette en, der kan bruges til de kommende sæsoner. Køb med Net-A-Porter for $ 2695.